4167618 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Get Relekta AS FMC Ikea Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Karrierekatalogen
Velg kategori:   Velg Fylke:    12 utvalgte bedrifter av 238 totalt - Velg spesifisert søk i nedtrekkmenyene ovenfor.
Alloc AS
Gå til nettside   Ring oss på 38 34 22 00    Send oss en mail
BerryAlloc er ledende innen interiørdesign og innredning for boliger og kommersielle prosjekter. Hos BerryAlloc stiller alle samme krav til kvalitet, nyskapning og service. Alle arbeider mot samme mål om å skape bedre livskvalitet i en mer miljøvennlig og bærekraftig verden. Alle står sammen om verdiene våre: Gjøre kundene glade. Gjøre ting best mulig. Sette mennesker i fokus. Skape merverdi. Være ærlige og redelige.
Bredero Shaw Norway AS
Gå til nettside   Ring oss på 72 46 60 60    Send oss en mail
ShawCor Ltd. is a growth-oriented, global energy services company that operates through eight divisions which focus on technology-based products and services for the pipeline and pipe services market and the petrochemical and industrial market with manufacturing and service facilities located in over fifteen countries around the world. ShawCor Ltd is now in its fifth decade as a public company, beginning as a specialty pipe coater in Ontario, Canada and growing into a diversified global energy services company.
Uniflex Bemanning
Gå til nettside   Ring oss på 22 36 22 21      Send oss en mail
OM UNIFLEX BEMANNING Uniflex Bemanning er en nordisk bemannings- og rekrutteringsaktør med over 50 kontorer i Norden. Vi leier ut og rekrutterer innen Bygg & Anlegg, Industri, Elektro, Lager, Kontor & Administrasjon, Kundetjeneste og Salg.
Siba
Gå til nettside   Ring oss på 1    Send oss en mail
SIBA er en suksesshistorie som begynte 1951 på Herkulesgatan 7 på Hisingen i Gøteborg. Et SIBA som i dag er en av Nordens største Elektronikk-kjeder og som stadig fortsetter å vokse og utvikles. Følg oss på den spennende reisen – velkommen til framtiden innen hjemelektronikk.
Glasspaper AS
Gå til nettside   Ring oss på 41 04 38 53    Send oss en mail
Åpen søknad Sjekk ut dine muligheter enten du ønsker ny fast stilling eller kunne tenke deg kortere eller lengre oppdrag gjennom Glasspaper.
Bergene Holm AS
Gå til nettside   Ring oss på 33 15 66 66    Send oss en mail
På 60 år har Bergene Holm AS vokst fra å være et lite sagbruk med 10 mann i Kvelde til å bli en ledende totalleverandør av trelast til byggevarehandel og industrielle kunder i inn- og utland.
Oslo Universitetssykehus HF
Gå til nettside   Ring oss på 02770    Send oss en mail
Oslo universitetssykehus er lokalsykehus for deler av Oslos befolkning, regionssykehus for innbyggere i Helse Sør-Øst og har en rekke nasjonale funksjoner. Sykehuset er landets største med over 20 000 ansatte og har et budsjett på 17 milliarder kroner. Oslo universitetssykehus står for størstedelen av medisinsk forskning og utdanning av helsepersonell i Norge.
ØPD Group AS
Gå til nettside   Ring oss på 92 44 56 86    Send oss en mail
ØPD Group AS ble etablert i 2006 og bygger på stolte tradisjoner fra 1955, med utgangspunkt i Brødrene Sørensen AS og deretter Østlandet Plast og Dykkservice (ØPD). ØPD er en av Skandinavias største marine entreprenører og PE­eksperter, etablert både i Sverige og Norge. Vi har nylig rundet 160 ansatte og legger metervis med sjøledninger i termo plast hver dag for at du skal få rent vann, fungerende avløp, varme og elektrisitet.
Eplehuset
Gå til nettside   Ring oss på 73 20 24 00    Send oss en mail
Eplehuset er Norges største Apple-forhandler med 12 butikker over hele Norge, samt 6 i Danmark. Med 4 forretningsområder, konsument, nettbutikk, servicetjenester og bedriftssalg er vi totalleverandør av alt som har med Apple å gjøre. Spennende og innovative produkter, tilgjengelighet, kunnskap og atmosfære er våre kjerneverdier og grunnlaget for vår virksomhet. Eplehuset er et helnorsk selskap med hovedkontor i Trondheim. Kjedens omsetning i 2012 var NOK 962 millioner.
De Lage Landen Finans Norge
Gå til nettside   Ring oss på +31 (0)40 233 9733    Send oss en mail
De Lage Landen, a fully-owned subsidiary of Rabobank, offers asset financing and leasing to equipment manufacturers, dealers and distributors around the world. We focus on a selection of industries: food & agriculture, healthcare, construction, transportation & industrial, office technology, clean technology, and mobility. Our asset-based financing programs help our customers grow market share, enhance profitability and achieve their strategic goals. We also provide consumer credit to the Dutch home market.
Skill
Gå til nettside   Ring oss på 98489828    Send oss en mail
Hva kan vi tilby? Menneskene er Skills største verdi derfor er vi på jakt etter de aller dyktigste som ønsker å synes samt ha det gøy på jobb. I Skill vil du være en del av et miljø med høyt faglig nivå der hvor vi har fokus på faglig og personlig utvikling. Du vil har mulighet til å påvirke, og bygge Skill videre.
Bergsli Metallmaskiner AS
Gå til nettside   Ring oss på 35 50 35 00    Send oss en mail
I dag er Bergsli Metallmaskiner landets ledende leverandør av maskiner og utstyr for mekanisk industri, med hele Norge som virkeområde. Vi har gjennom alle disse år levert noen tusen maskiner med smått og stort, og maskiner fra Bergsli er derfor tilstede i "nesten alle" verksteder landet over. Dette er noe vi er svært stolte av, og vi er stolte av den tillit vi har blant våre mange brukere av maskiner.

FMC
Techconsult
A/S Norske Shell