4115807 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Storebrand Oracle Norge Mesta Trygvesta Det Norske Veritas Yara
Karrierekatalogen
Velg kategori:   Velg Fylke:    12 utvalgte bedrifter av 238 totalt - Velg spesifisert søk i nedtrekkmenyene ovenfor.
Intility
Gå til nettside   Ring oss på 24 10 33 31    Send oss en mail
Intility som arbeidsplass Intility er kontinuerlig på utkikk etter ressurspersoner som kan bidra til selskapets utvikling. Vi ansetter gjerne nyutdannede og deg med 2-4 års erfaring. Som nyutdannet har du mulighet til å følge vårt Technical eller Management Trainee Program
Brynild Gruppen AS
Gå til nettside   Ring oss på 69 30 51 00    Send oss en mail
Brynild Gruppen er et familieeid merkevareselskap med røtter tilbake til 1895. Gruppens aktiviteter er hovedsakelig knyttet til merkevareutvikling, salg og produksjon innenfor kategoriene nøtter/snacks og godterier.
Aker ASA
Gå til nettside   Ring oss på 24 13 00 00    Send oss en mail
Aker ASA er et industrielt investeringsselskap, og utøver aktivt eierskap. Aker forener industriell kompetanse og finansiell styrke. Målet som aktiv eier er å være en motor i utviklingen av sterke selskaper. Aker er en pådriver i arbeidet med driftsforbedringer, strategi, finansiering, restrukturering og gjennomføring av industrielle transaksjoner. Dette skaper verdier for aksjeeierne, kundene, medarbeiderne og samfunnet.
Aibel AS
Gå til nettside   Ring oss på 852 70 000    Send oss en mail
Aibel AS er et ledende serviceselskap innen olje, gass og fornybar energi. Rundt 6 000 medarbeidere i Norge og internasjonalt, jobber på felt og anlegg på land og offshore. I Aibel er vi opptatt av å skape verdier for våre kunder, samt være en utviklende og interessant arbeidsplass for våre medarbeidere.
Atb AS
Gå til nettside   Ring oss på 02820    Send oss en mail
AtB er administrasjonsselskapet for kollektivtrafikken i Sør-Trøndelag. Vi har følgende oppgaver: Planlegge rutestruktur Informere publikum om tilbudet Markedsføre tilbudet Selge billetter og har fullt inntektsansvar Gjennomføre anbud etter regelverket for offentlige innkjøp innen buss, båt og ferge Følge opp kvaliteten i leveransene fra operatørene etter kontrakt Være et samlende kompetanseorgan for kollektivtrafikk i Sør-Trøndelag Dette skal vi gjøre på en slik måte at tilbudet fremstår attraktivt, samordnet og effektivt.
Caverion Norge AS
Gå til nettside   Ring oss på 22 87 40 00    Send oss en mail
Caverion er Norges ledende leverandør av tekniske bygginstallasjoner. Hovedtyngden av leveransene ligger innenfor fagområdene inneklima, elektro, automasjon, energisparing, rør, IKT, audiovisuelle løsninger og sikkerhet. Vi er samtidig en ledende leverandør av service på tekniske bygginstallasjoner og tjenester for eiendomsdrift. Selskapet har en årlig omsetning på ca. 4 milliarder kroner og ca. 3500 ansatte fordelt på omtrent 60 steder i Norge.
Gjensidige Forsikring ASA
Gå til nettside   Ring oss på 90171799    Send oss en mail
Jobb i Gjensidige Vil du være med å sikre folks liv, helse og verdier i et av Nordens største forsikringsselskap? Vil du jobbe i et av Norges største finanskonsern? Vil du være med å forme fremtidens forsikringsselskap?
Toten Bygg og Anlegg AS
Gå til nettside   Ring oss på 61 16 86 00    Send oss en mail
Toten Bygg og Anlegg AS utfører alle typer byggeoppdrag, og har egen avdeling for maling og avdeling for serviceoppdrag med fullt utstyrte servicebiler for småjobber innen vedlikehold og skader. Firmaet har en høyt kvalifisert stab av fagfolk innen bygg og anlägg. Vi har i dag 9 lærlinger og de fleste som ønsker å fortsette i TBA når læretida er over, får fast ansettelse. På serviceavdelingen er det ofte selvstendige håndtverkere som ønsker å komme inn i et større system som søker. Dette gjør at denne avdelingen har spesielt mange selvstendige og erfarne håndtverkere.
Hafslund ASA
Gå til nettside   Ring oss på 22 43 50 00    Send oss en mail
Hafslund ASA er et norsk selskap notert på Oslo Børs og er et av de største børsnoterte kraftkonsern i Norden. Hafslund er Norges største netteier, størst innen strømsalg og en stor produsent av fornybar energi.
Sempro
Gå til nettside   Ring oss på 69 87 71 77    Send oss en mail
Jobbe i Sempro I Sempro utvider vi stadig vår kundeportefølje og er alltid på utkikk etter spennende og dyktige kandidater. Gå inn på www.sempro.no for å se ledige stillinger
Technip Norge AS
Gå til nettside   Ring oss på 67 58 85 00     Send oss en mail
Technip is the world leader in the oil and gas engineering sector, where it realizes most of its revenues. The Group, headquartered in Paris, includes 33.000 employees worldwide and has first class industrial and naval assets.
Kristiansand
Gå til nettside   Ring oss på 38007335    Send oss en mail
Kristiansand is the administrative, business and cultural capital of Southern Norway. Nicknamed “the coolest Riviera” by the media, it is a modern city with a cosmopolitan history. A leading light in the technology sector and number one in exports, the Kristiansand region is the fastest growing region in Norway

Eltel Networks
FMC
Yara