4062129 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Storebrand Oracle Norge Mesta Trygvesta Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Karrierekatalogen
Velg kategori:   Velg Fylke:    12 utvalgte bedrifter av 238 totalt - Velg spesifisert søk i nedtrekkmenyene ovenfor.
Gambro Norge
Gå til nettside   Ring oss på 33 30 14 20    Send oss en mail
Gambro er et globalt medisinteknisk selskap og en leder innen utvikling og levering av ekstrakorporale produkter og behandlinger. Våre ansatte arbeider i en rekke forskjellige miljøer og geografiske områder, men alle har et sterkt fokus på samme sak – å redde liv.
Norsk Luftambulanse
Gå til nettside   Ring oss på 09652    Send oss en mail
I Norsk Luftambulanse er vi tilsammen over 200 ansatte med variert bakgrunn, høy kompetanse og et sterkt engasjement for vår visjon: Ingen skal si vi kunne gjort mer
Eplehuset
Gå til nettside   Ring oss på 73 20 24 00    Send oss en mail
Eplehuset er Norges største Apple-forhandler med 12 butikker over hele Norge, samt 6 i Danmark. Med 4 forretningsområder, konsument, nettbutikk, servicetjenester og bedriftssalg er vi totalleverandør av alt som har med Apple å gjøre. Spennende og innovative produkter, tilgjengelighet, kunnskap og atmosfære er våre kjerneverdier og grunnlaget for vår virksomhet. Eplehuset er et helnorsk selskap med hovedkontor i Trondheim. Kjedens omsetning i 2012 var NOK 962 millioner.
Edvardsson Entreprenør AS
Gå til nettside   Ring oss på 40007005    Send oss en mail
Vi vill vara en ledande målerientreprenör i Norge som sätter miljö, kvalitet, arbetsmiljö och utveckling främst.
Jørgensen AS
Gå til nettside   Ring oss på 406 26 330    Send oss en mail
Jørgensen AS er Nordens ledende bulktransportør. Vi administrerer over 30 000 ordre pr år og tilbakelegger en strekning som tilsvarer 2,5 gang rundt jorden hver uke. Vi bygger vår virksomhet på SERIØSITET, KVALITET OG PROFESJONALITET.
DnB ASA
Gå til nettside   Ring oss på 03000    Send oss en mail
DNB er Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr vi blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder. Gjennom bankkontorer over hele Norge, post i butikk, bank i butikk, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er vi tilstede der kunden er. Internasjonalt har vi en lederposisjon innen shipping, energi, fiskeri og havbruk.
Vest-Telemark Kraftlag AS
Gå til nettside   Ring oss på 35 07 57 00    Send oss en mail
Selskapet driv med produksjon, kraftomsetning, nett og breiband. Produksjonen er organisert gjennom Skafså Kraftverk ANS (67%) og Sundsbarm Kraftverk (8,5%). Breiband vert drive igjennom Telefiber AS, lokalisert ved hovudkontoret. Konsesjonsområdet dekker eigarkommunane med unntak av Fjågesund i Kviteseid og Rauland i Vinje.
Daf Norge AS
Gå til nettside   Ring oss på daf@dafnorge.no    Send oss en mail
DAF Norge AS er et norskeiet selskap som representerer DAF Trucks og SsangYong i Norge. Selskapet ble stiftet i 1981 av DAF Trucks N.V, og overtatt av norske eiere i 1991. Hovedkvarteret er i Råde i Østfold, like ved E6. I Råde har vi et moderne og velutstyrt verksted, salg av lastebiler, kontorer samt sentrallager som forsyner Norge med deler til DAF Trucks og SsangYong. DAF Norge AS har utviklet et servicenettverk over hele Norge som gjør det enkelt og bekvemt for våre kunder å få den servicen som skal til for et problemfritt bilhold. Vi i DAF Norge AS er opptatt av at ettermarkedet ivaretas på en optimal måte. Derfor er vårt delelager til enhver tid mest mulig komplett. Vi mottar deler fra DAF Trucks i Eindhoven daglig, og bestillinger til fabrikken gjøres gjennom vårt automatiske bestillingssystem. Våre øvrige systemer mot DAF fabrikken sikrer best mulig service for våre kunder.
Emilsen Fisk AS
Gå til nettside   Ring oss på 74 39 21 27     Send oss en mail
Emilsen Fisk AS er en moderne fiske- oppdretts- og slakteribedrift. Vi sørger for at fisken holder den høyeste kvaliteten - fra havet til sluttbruker. Det ferdige produktet blir pakket og transportert til mottaker - som fersk eller fryst laks. Historien om Emilsen Fisk AS strekker seg tilbake til 1975, da Arvid Emilsen og hans to sønner startet med oppdrett og slakt av fisk. Med en sterk tilknytning til havet og en lang erfaring med fiske fra hjemmet på Lauvøya i Nord-Trøndelag, var veien staket ut for en fremgangsrik og vellykket familiebedrift. Vi i Emilsen Fisk AS har alltid hatt fokus på fornuftig og fremtidsrettet drift, hvor overskytende kapital er blitt investert tilbake inn i firmaet. Investeringene har ført til at vi nå er en topp moderne bedrift som står godt rustet i både oppgangs- og nedgangstider. Med eierandeler i flere nøkkelbedrifter i produksjonslinjen, har vi kontroll på hele næringskjeden til fisken, fra smolt til ferdig vare. Dette gir oss muligheten til å drive effektivt og gir våre kunder en forutsigbar kvalitet på sluttproduktet.
Aibel AS
Gå til nettside   Ring oss på 915 24 440    Send oss en mail
I Aibel er mulighetene mange og begrensningene få. Ved å bli med på vårt lag, kan du jobbe med noen av de største og mest spennende prosjektene innen olje, gass og fornybar energi
Oppegård kommune
Gå til nettside   Ring oss på -    Send oss en mail
"Oppegård, et sted å elske" Med kommunens nye visjon ønsker vi velkommen til en kommune preget av kvalitet og mangfold. Selv om vi er en liten kommune i utstrekning, har vi mye å tilby.
Aleris AS
Gå til nettside   Ring oss på 22 54 10 00    Send oss en mail
Aleris er Norges største private helse- og omsorgsforetak. Vi har virksomheter innen sykehus og medisinske sentre, rus og psykisk helse, barnevern, samt tilbud til eldre og funksjonshemmede. Aleris skal være en attraktiv samarbeidspartner for offentlig sektor, og det selvsagte valg for den enkelte pasient eller beboer.

Losang AS
Instacruit
Yara