4230023 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Storebrand Oracle Norge Mesta Trygvesta Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Karrierekatalogen
Velg kategori:   Velg Fylke:    12 utvalgte bedrifter av 238 totalt - Velg spesifisert søk i nedtrekkmenyene ovenfor.
Daf Norge AS
Gå til nettside   Ring oss på daf@dafnorge.no    Send oss en mail
DAF Norge AS er et norskeiet selskap som representerer DAF Trucks og SsangYong i Norge. Selskapet ble stiftet i 1981 av DAF Trucks N.V, og overtatt av norske eiere i 1991. Hovedkvarteret er i Råde i Østfold, like ved E6. I Råde har vi et moderne og velutstyrt verksted, salg av lastebiler, kontorer samt sentrallager som forsyner Norge med deler til DAF Trucks og SsangYong. DAF Norge AS har utviklet et servicenettverk over hele Norge som gjør det enkelt og bekvemt for våre kunder å få den servicen som skal til for et problemfritt bilhold. Vi i DAF Norge AS er opptatt av at ettermarkedet ivaretas på en optimal måte. Derfor er vårt delelager til enhver tid mest mulig komplett. Vi mottar deler fra DAF Trucks i Eindhoven daglig, og bestillinger til fabrikken gjøres gjennom vårt automatiske bestillingssystem. Våre øvrige systemer mot DAF fabrikken sikrer best mulig service for våre kunder.
Vestas Norway AS
Gå til nettside   Ring oss på 940 25 604    Send oss en mail
Vestas is the only global energy company dedicated exclusively to wind energy, as shown by our superior cost-effective wind technologies, products and services. Since Vestas was founded in 1979, Vestas has gained a market-leading position with more than 58 GW of installed wind turbines, comprising around 19% of total global capacity. Every day, everyone at Vestas works on bringing wind on par with oil and gas, thereby addressing the growing demand for electricity.
Telemark Fylkeskommune
Gå til nettside   Ring oss på 35 91 70 00    Send oss en mail
Telemark fylkeskommune trenger flere kompetente, fleksible og samarbeidsvillige medarbeidere. Blir du med på telemarkslaget?
Treider Fagskoler
Gå til nettside   Ring oss på 24 14 99 40    Send oss en mail
Dagstudier over et halvt eller ett år - Kveldsstudier over ett år Hvis ditt mål er å få en solid og direkte jobbrelevant utdanning for å komme raskt tilbake til arbeidslivet eller i ny jobb, bør du velge oss. Treider Fagskoler har en lang og positiv historikk å se tilbake på. Våre studier er spisset mot arbeidsmarkeds behov.
Holte Byggsafe
Gå til nettside   Ring oss på 93 33 15 43    Send oss en mail
Holte as er ledende leverandør av programvare og tjenester til bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen (BAE-næringen), og har over 30 års erfaring innen fagområdet.
Ø M Fjeld AS
Gå til nettside   Ring oss på 59 83 600     Send oss en mail
Ø.M. Fjeld er en ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsaktør på Indre Østlandet med hovedkontor på Kongsvinger og regionskontorer på Romerike og Hamar. Ø.M. Fjeld er en familieeid virksomhet med lokal forankring som har historie tilbake til 1948. Selskapene i Ø. M Fjeld har nærmere 300 ansatte.
Elkjøp Nordic AS
Gå til nettside   Ring oss på 67 92 65 00    Send oss en mail
Elkjøp består av 96 store og små varehus spredt fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Cirka halvparten av butikkene eies og drives av franchisetagere, resten av Elkjøp Norge as. I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene, driver Elkjøp også konseptbutikkene Elkjøp Express. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter. Formålet er å være tilgjengelige der folk flest ferdes. Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.
Cowi AS
Gå til nettside   Ring oss på 922 93 945    Send oss en mail
COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1000 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.
Aibel AS
Gå til nettside   Ring oss på 852 70 000    Send oss en mail
Aibel AS er et ledende serviceselskap innen olje, gass og fornybar energi. Rundt 6 000 medarbeidere i Norge og internasjonalt, jobber på felt og anlegg på land og offshore. I Aibel er vi opptatt av å skape verdier for våre kunder, samt være en utviklende og interessant arbeidsplass for våre medarbeidere.
Kiwi Butikkdrift AS
Gå til nettside   Ring oss på 32 24 40 00    Send oss en mail
KIWI er den yngste av lavpriskjedene. Det gir oss en utfordrerrolle som vi trives godt med og innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre. Derfor er det mer enn bare grønnfargen som skiller KIWI fra de andre lavpriskjeder.
Boa Offshore AS
Gå til nettside   Ring oss på 73 99 11 86    Send oss en mail
BOA is a family business, which has been providing offshore services since the 70's. From the main office in the central part of Norway, we have been employed all around the world, assisting leading offshore operators in a great variety of tasks.
Infotjenester
Gå til nettside   Ring oss på 69 97 17 00    Send oss en mail
Jobb i Infotjenester Vi er en bedrift i vekst som stadig har behov for ny kompetanse og nye ressurser. Her legger vi ut våre ledige stillinger og informasjon til deg som ønsker å sende oss en åpen søknad.

ICA Norge
Treider Fagskoler
Yara