4253879 besøkende siden oppstart 2001
COWI DNB Get Relekta AS FMC Ikea Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Infoside for Devoteam Solutions
Kontaktinformasjon:
Devoteam Solutions

Telefon:
415 08 148
Telefax:
22 22 22 22
Adresse:
Devoteam Solutions
Serviceboks 504
4898 Grimstad
Org. nr.
985 015 554
Nettside:
Gå til nettside   Ring oss på 415 08 148   Send oss en mail

Devoteam Solutions

Devoteam er Sørlandets største konsulentselskap og et internasjonalt ekspertsenter innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Vi gjør kundene våre bedre ved å kombinere vår IKT kunnskap og erfaring fra en rekke bransjer. Vår bransjekunnskap gir oss en forståelse av hver enkelt kundes marked, forretning og utfordringer.
Våre kunder er både i den private og offentlige sektor. Mange av våre kunder er også ledende innen sitt felt. Vi tilbyr spennende prosjekter, konkurransedyktige betingelser og kompetanseutvikling i et internasjonalt miljø. Hovedkontoret ligger i Grimstad, mens vi også har kontor i Kristiansand. Med våre ~90 ansatte har vi kompetanse som strekker seg fra rådgivning, prosjektledelse og løsningsarkitektur til systemutvikling, integrasjon og IKT infrastruktur. Som ansatt hos oss vil du...
-være en del av et internasjonalt ekspertsenter. Devoteam Group har 4.500 ansatte i 25 land, som gir mange muligheter for internasjonalt arbeid. -bli tilbudt interessante faglige utfordringer med gode muligheter for videreutvikling være med på spennende prosjekter og jobbe med kunder som er ledende innenfor sine områder. -få jobbe med prosjekter innenfor både den offentlige og private sektor. bli tilbudt konkurransedyktige betingelser og kompetanseutvikling i et internasjonalt miljø.

Losang AS
Instacruit
A/S Norske Shell